Over VZOR

ICONISCH HISTORISCH ONTWERP

VZOR streeft naar het creëren van een collectie van tijdloze Poolse meubelontwerpen uit het midden van de vorige eeuw, die verder zal worden uitgebreid met de ontwerpen van hedendaagse kunstenaars.

   

      

 

VZOR heeft als doel om geen los van elkaar verbonden collecties aan te bieden, maar juist productlijnen die een sterke samenhang en onderlinge verbondenheid hebben en die representatief zijn voor historische en hedendaagse ontwerpers.

 

KWALITEITSMATERIALEN EN MODERNE TECHNOLOGIEËN

De aanpak van VZOR is om de ontwerpen in serieproductie te brengen met behulp van de modernste kwaliteitsmaterialen en -technologieën, met respect voor het octrooi en het copyright.

 

     

 

VEEL WAARDE VOOR CONCURRERENDE PRIJS

Het bedrijfsmodel van de VZOR is zodanig ingericht dat het in staat is om iconisch historisch meubilair dat alleen in galerijen en musea is tentoongesteld, nu industrieel te produceren in premium kwaliteit, maar beschikbaar voor consumenten die op zoek zijn naar design tegen gunstige, betaalbare prijzen.

            

        

 

De designstoel RM58 staat model voor de Poolse kunst en architectuur en de stoel is de trots van Polen. De Poolse staat en overheidsinstanties onderkennen de rol die de RM58 speelt op de nationale en internationale ontwerp- en meubelmarkt en deze erkenning zie je dan ook terug in de betrokkenheid en bereidwillendheid van overheid om deze iconische stoel niet alleen te eren maar ook te steunen voor verdere ontwikkeling.